Zang- & Pianoles

Leanne Serena geeft zang- en pianolessen in haar thuisstudio in Berkel en Rodenrijs. Bekijk hieronder de opties, bijbehorende tarieven en algemene lesvoorwaarden. Bent u op zoek naar zang- en pianolessen voor uw kind of uzelf? Neem dan vrijblijvend contact op!

Zangles

Tijdens de zanglessen werken we samen aan houding, stemtechniek, muzikaliteit en presentatie. De lessen worden aangepast aan persoonlijke voorkeur en niveau. Iedere zangles start met het opwarmen van de stem met stemoefeningen op maat, daarna gaan we aan de slag met nummers naar eigen voorkeur. Ook kun je bij mij terecht als je je wilt voorbereiden op een auditie of optreden. De zangles kan ook in combinatie met piano- of gitaar, als je jezelf wilt leren begeleiden tijdens het zingen.

  • 30 minuten (wekelijks of om de week) €24,- vrijgesteld van BTW
  • 45 minuten (wekelijks of om de week) €36,- vrijgesteld van BTW
  • 60 minuten (wekelijks of om de week) €48,- vrijgesteld van BTW

Pianoles (beginners)

Tijdens de pianolessen werken we samen aan techniek, muzikaliteit, houding en presentatie. Ook muziektheorie komt aan bod als we werken aan melodie, akkoorden, notenschrift en liedbegeleiding. Tijdens de les wordt er gewerkt met de methode “Alfred’s Basic Piano Library” waarbij stap voor stap het noten lezen wordt aangeleerd. Daarnaast is er iedere les ook ruimte voor het leren spelen van  nummers naar eigen voorkeur. De pianoles kan ook in combinatie met zangles, als je jezelf wilt leren begeleiden tijdens het zingen.

  • 30 minuten (wekelijks of om de week) €24,- vrijgesteld van BTW
  • 45 minuten (wekelijks of om de week) €36,- vrijgesteld van BTW
  • 60 minuten (wekelijks of om de week) €48,- vrijgesteld van BTW

Wachtlijst

Er is momenteel een wachtlijst voor zang- en pianoles! Laat hier je gegevens achter en ik neem contact met je op zodra er plek is.

Algemene lesvoorwaarden

Klik op de knop hiernaast voor de algemene lesvoorwaarden. Door het volgen van zang- en pianolessen bij Leanne Serena verklaart men zich akkoord met deze voorwaarden.